Vacatures onderwijs

Kijk hier voor alle openstaande onderwijs vacatures bij Beroepscollege Leystede.

Onze school

Beroepscollege Leystede is de nieuwe school voor vmbo in Leiden. We zijn een groeiende school en bieden leerlingen veel mogelijkheden. Zo geven we onderwijs in alle leerwegen van het vmbo. En we hebben maar liefst vijf beroepsprofielen in huis. Veel leerlingen doen enkele vakken op een hoger niveau of juist extra vakken.

Team

Ons trotse team bestaat uit medewerkers die bevlogen zijn voor het vmbo. Elke docent is uiteraard een expert in een schoolvak of beroepsvak, en zeker ook in begeleiding van onze leerlingen. Ook hebben we een flink professioneel ondersteuningsteam.

School

Onze school ligt in het prachtige Houtkwartier op een paar minuutjes wandelen van station Leiden Centraal. Het is uitstekend bereikbaar vanuit alle delen van de Randstad.

Faciliteiten

We beschikken over een prachtig nieuw schoolgebouw. In het gebouw is veel aandacht besteed aan techniek en duurzaamheid. Leerlingen en medewerkers hebben daardoor de beschikking over prima faciliteiten. Er wordt lesgegeven in moderne lokalen. Om lessen voor te kunnen bereiden is in een rustige werkplek, in de prachtige koffiekamer of in het zonnetje op het dakterras. Elke medewerker krijgt een eigen laptop. Er zijn verse broodjes uit onze bakkerij en verse koffie uit ons eigen café.

Opleiding

We vinden het erg belangrijk dat medewerkers zich steeds blijven ontwikkelen. Daarom bieden we veel mogelijkheden voor extra opleiding. We bieden kosteloos veel cursussen online of incompany. Bovendien is er voor elke docent een jaarlijks budget voor bijscholing.  Ook voor volledige opleidingen zijn er mogelijkheden.

Salaris en extra’s

Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. Startsalaris in principe in schaal LB volgens CAO voortgezet onderwijs. Doorgroei mogelijk naar schaal LC. Bovendien is er voor docenten in het vmbo een arbeidsmarkttoelage van circa 5% op het salaris. Daarnaast vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Ook is er keuzeregeling die ingezet kan worden als toelage voor kinderopvang of pensioen of voor extra vrije dagen. Verder zijn er regelingen voor reiskostenvergoeding en voor startende leraren.

Vakmensen

We zijn altijd geïnteresseerd in mensen die enthousiast zijn om te werken in het vmbo. Ervaren docenten, mensen in opleiding of potentiële zij-instromers. Zeker als je ervaring hebt in een van onze beroepsprofielen. We staan zeer positief tegenover hybride docenten.

Kom op de koffie

Wil je een keer komen praten en je laten rondleiden? Stuur een mailtje.